Modeshow Goed voor Goed

Artikel geplaatst op: 6-3-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Deze maand is het vijf jaar geleden dat Kringloopcentrum Goed voor Goed is gestart. Dit wordt op verschillende manieren gevierd, maar een absoluut hoogtepunt wordt de modeshow. Vorig jaar werd de show nog gehouden in het eigen pand, maar dit jaar mag men hiervoor de Victoriahal in Dirksland gebruik. Veel medewerkers verschijnen weer in de mooiste tweedehands creaties. Van oud tot nieuw in de meest actuele kringloopmode. Op passende muziek laten zij zien hoe mooi gedragen kleding kan zijn. Na afloop is er gelegenheid om de kleding te kopen. De modeshow is op donderdag 16 maart, inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 start de show. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. De Victoriahal is te vinden aan de Philipshoofjesweg 57a in Dirksland.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!