Trucker raakt de weg kwijt

Artikel geplaatst op: 06-03-2017

NIEUWE-TONGE – Aan de N215 langs Nieuwe-Tonge is maandagmorgen 6 maart tegen negen uur opnieuw een vrachtwagencombinatie in de berm geraakt en daarin scheefgezakt. Anderhalve week geleden was dat hier ook het geval. Ditmaal betrof het een combinatie van Fleuren Compost. Het gewicht van de geladen aanhanger drukte het gerij diep in de zachte berm, die nog rul was van het herstelwerk nadat de vorige keer een vrachtwagen zich erin vastreed. De bermen zijn momenteel toch al zacht door het vele vocht dat er door de regen in vastgehouden wordt. Zware voertuigen die erin terechtkomen zakken daardoor al gauw tot zo’n halve meter weg, komen muurvast te zitten of kantelen om. Met behulp van een bergingsvoertuig en een telescoopkraan wordt de vrachtwagencombinatie weer recht gezet. Het verkeer wordt ter plaatse geregeld.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!