Trucker raakt de weg kwijt

Artikel geplaatst op: 06-03-2017

NIEUWE-TONGE – Aan de N215 langs Nieuwe-Tonge is maandagmorgen 6 maart tegen negen uur opnieuw een vrachtwagencombinatie in de berm geraakt en daarin scheefgezakt. Anderhalve week geleden was dat hier ook het geval. Ditmaal betrof het een combinatie van Fleuren Compost. Het gewicht van de geladen aanhanger drukte het gerij diep in de zachte berm, die nog rul was van het herstelwerk nadat de vorige keer een vrachtwagen zich erin vastreed. De bermen zijn momenteel toch al zacht door het vele vocht dat er door de regen in vastgehouden wordt. Zware voertuigen die erin terechtkomen zakken daardoor al gauw tot zo’n halve meter weg, komen muurvast te zitten of kantelen om. Met behulp van een bergingsvoertuig en een telescoopkraan wordt de vrachtwagencombinatie weer recht gezet. Het verkeer wordt ter plaatse geregeld.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!