Drie winnaars bij Bakkerij Van Harberden

Artikel geplaatst op: 6-3-2017

MELISSANT - Het is feest bij bakkerij Van Harberden. Drie leerlingen hebben gewonnen in hun categorie op de Jeugdvakwedstrijden. Hendrika Sperling werd beloond voor de heerlijke koekjes en gebakjes die ze inleverde in de categorie banketbakker. Lynda Timmer maakte een prachtige bonbonnière in de vorm van een Egyptische sarcofaag en won daarmee in de categorie patisserie. En Jan van Harberden jr. mocht de beker meenemen omdat hij een bijzonder lekker desembrood bakte met walnoten, gember en Oosterse specerijen. Zodoende staan de drie bekers nu te pronken in de winkel. De klanten kunnen genieten van deze heerlijke specialiteiten en natuurlijk ook van alle andere heerlijke producten die in Melissant worden gebakken.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!