Voorjaarsmarkt met gratis complimenten!

Artikel geplaatst op: 03-03-2017

SOMMELSDIJK – In woonzorgcomplex Nieuw Rijssenburgh te Sommelsdijk was vorige week woensdag de centrale hal veranderd in een soort markthal. Het was er weer tijd voor de jaarlijkse Voorjaarsmarkt. In diverse kramen en op tal van verkooptafels lag allerlei koopwaar uitgestald. Enkele ondernemers waren er vertegenwoordigd, maar voor het overige waren het vooral producten die in eigen huis gemaakt waren, door verschillende bewoners tijdens de schilderclub of op de dagbesteding.

Speciaal aan deze markt is dat er geen winstoogmerk aan verbonden is, maar puur als activiteit bedoeld is voor de bewoners, dat ze weer even wat anders zien en horen én mensen uit het dorp kunnen ontmoeten, want die weten de Voorjaarsmarkt ook goed te vinden. En omdat het 1 maart Nationale Complimentendag was, werden er ook heel wat kaartjes uitgewisseld met daarop een persoonlijke boodschap waarom de één de ander zo erg waardeert! Organisator van de Voorjaarsmarkt Lia Vervloet, coördinator van het vrijwilligerswerk in Nieuw Rijsenburgh, had het deze dag prima naar haar zin. Een gezellige bedrijvigheid, bewoners die een verzetje hebben én mensen die aan elkaar complimentjes uitdelen: ingrediënten genoeg voor een geslaagde dag, met dank aan de vele vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet. Voor 13 december staat de Winterfair al weer op het programma, die samen met leerlingen van het Edudelta College te Middelharnis georganiseerd en gehouden zal worden.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!