Vernieuwde samenwerkingsovereenkomst farmaceutische zorg

Artikel geplaatst op: 1-3-2017

DIRKSLAND - Onlangs werd een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst farmaceutische zorg thuiszorg getekend door de drie apothekers op Goeree-Overflakkee. De vorige was drie jaar geleden opgesteld en getekend, maar moest herzien worden. De laatste jaren is er steeds meer nadruk komen te liggen op de grote waarde van medicatieveiligheid in de (ouderen)zorg. Daarin is een goede samenwerking en afstemming tussen de apothekers en de (ouderen) zorg van het grootste belang. Deze samenwerking is beschreven in deze overeenkomst. Alle betrokkenen zijn verheugd dat er weer een actuele overeenkomst is. Op de foto de heren Boudewijn Van den Aarsen, Harry Vissering en Arie Jan Jordens: apothekers en Koos Moerland, voorzitter van de Raad van Bestuur van CuraMare.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!