Vernieuwde samenwerkingsovereenkomst farmaceutische zorg

Artikel geplaatst op: 1-3-2017

DIRKSLAND - Onlangs werd een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst farmaceutische zorg thuiszorg getekend door de drie apothekers op Goeree-Overflakkee. De vorige was drie jaar geleden opgesteld en getekend, maar moest herzien worden. De laatste jaren is er steeds meer nadruk komen te liggen op de grote waarde van medicatieveiligheid in de (ouderen)zorg. Daarin is een goede samenwerking en afstemming tussen de apothekers en de (ouderen) zorg van het grootste belang. Deze samenwerking is beschreven in deze overeenkomst. Alle betrokkenen zijn verheugd dat er weer een actuele overeenkomst is. Op de foto de heren Boudewijn Van den Aarsen, Harry Vissering en Arie Jan Jordens: apothekers en Koos Moerland, voorzitter van de Raad van Bestuur van CuraMare.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!