Voorjaarsconcert slagwerkensemble Apollo

Artikel geplaatst op: 1-3-2017

NIEUWE-TONGE - Voor zaterdag 11 maart organiseert het slagwerkensemble Apollo weer haar jaarlijks concert.

Het slagwerkensemble, de opleidingsgroep slagwerk en als gast popkoor 'The Blue Stocking Singers' zullen in een non-stop programma een gevarieerd concert voor u presenteren. The Blue Stocking Singers is een enthousiaste groep van ongeveer 25 vrouwen en twee mannen, die onder leiding van Els v.d. Wetering op welke manier dan ook, graag met popmuziek bezig is. Zij laten U deze avond o.a. genieten van Doe Maar Medley, I've got the music en Price Tag. De opleidingsgroep slagwerk is een groep leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. Zij zullen onder leiding van Gert Zweerus twee nummers spelen en met als klap op de vuurpijl samen met het slagwerkensemble een stuk van Antoon Guyters ten gehore brengen. Het slagwerkensemble heeft een programma van Vivaldi tot Queen met daartussen nog enkele spectaculaire solonummers. In een gezamenlijk optreden met The Blue Stocking Singers spelen ze nog Home en Africa. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open voor publiek vanaf 19.30; toegang is gratis.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!