Elektro Westhoeve verhuisd naar Stellendam

Artikel geplaatst op: 1-3-2017

OUDDORP/STELLENDAM - Na ruim 85 jaar gevestigd te zijn geweest in Ouddorp, is het elektrotechnisch bedrijf Elektro Westhoeve verhuisd naar het bedrijventerrein aan de binnenhaven in Stellendam.

De afgelopen jaren is het bedrijf fors gegroeid waardoor met name de krappe behuizing parten ging spelen. De toename van werkzaamheden in de werkplaats van de kastenbouw wakkerde de wens aan om naast meer kantoorruimte ook meer ruimte voor in-huis activiteiten te kunnen verzorgen en uit te breiden. Werkzaamheden aan o.a. besturingskasten en vriestunnels breidden zich uit zodat de zoektocht naar alternatieve ruimte al snel begon. De eerste zoektocht naar nieuwe huisvesting werd gestart in Ouddorp, maar een pand met voldoende inhoud werd niet gevonden. Vanwege de werkzaamheden in de scheepvaart (met name de visserij) werd vervolgens gekeken naar een pand aan de binnenhaven en ook nieuwbouw werd onderzocht. Toen het voormalige pand van Coas Systems in beeld kwam en de mogelijkheden voor extra bijbouwen werd onderzocht, was de beslissing al snel gemaakt. Een mooi en ruim pand met voldoende kantoorcapaciteit en ruimte genoeg voor een geschikt magazijn en werkplaats. Dit laatste moest nog wel gerealiseerd worden en bouwplannen werden snel gesmeed. Inmiddels is het pand klaar en ook de (magazijn)verhuizingen vanuit Ouddorp plus de kleine loods in Stellendam zijn afgerond. Alle werkzaamheden zijn nu geconcentreerd op een locatie en klanten en bezoekers zijn nu welkom aan de Nijverheidsweg 34 in Stellendam. Logistiek gezien is er wel het een en ander gewijzigd ten opzichte van Ouddorp en bezoekers zullen zich nu bij de receptie dienen te melden via de hoofdingang aan de voorzijde van het pand. Vragen worden daar opgepakt en bestellingen kunnen zowel telefonisch als bij de receptie worden doorgegeven.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!