Netwerkborrel voor én door young professionals

Artikel geplaatst op: 28-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Jongerenraad van Rabobank Het Haringvliet houdt een Netwerkborrel bij Tieleman Keuken.

"Het hebben van een netwerk speelt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol. Maar hoe bouw je een eigen netwerk op? De jongerenraad van Rabobank Het Haringvliet biedt jou de kans om jouw netwerk te vergroten. Netwerken spelen onder andere een belangrijke rol bij het vinden van een nieuwe baan", aldus de Jongerenraad in de uitnodiging. Na de enthousiaste reacties op de twee eerdere edities van Netwerkt! staat de derde netwerkborrel gepland bij Tieleman Keukens in Middelharnis. Op 23 maart is men vanaf 17:00 uur van harte welkom aan Korendreef 15, 3214 AS Middelharnis. De netwerkborrel start om 17:30 uur en duurt tot 19:30 uur. Tijdens deze avond krijg de aanwezigen een exclusief kijkje in de keuken van Tieleman Keukens én Werelds Inside. Daarnaast is er volop gelegenheid om mensen uit het bedrijfsleven te ontmoeten en ongedwongen te netwerken met andere aanwezigen.

Wie kennis wil maken met Tieleman Keukens en Werelds Inside? En gelijk hettwerk vergroten? Meld je dan vóór 17 maart aan via communicatie.hhv@rabobank.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De aanmeldingen worden daarom behandeld op volgorde van binnenkomst. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!