Paasconcerten Marcel & Lydia Zimmer in Ouddorp

Artikel geplaatst op: 28-2-2017

OUDDORP - Het voorbereidingsteam van het Paasconcert met Marcel en Lydia Zimmer is enthousiast en nodigt graag mensen uit:

"Wij zijn verheugd dat Marcel & Lydia Zimmer en hun band op zaterdag 8 april 2017 weer naar de Gereformeerde kerk van Ouddorp komen om in het kader van 'Kerk in actie' een tweetal paasconcerten te gaan geven. Als eerste is er een middagconcert speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar en later op de dag een avondconcert voor jongeren en volwassenen. Het middagconcert begint om 16.00 uur en het avondconcert begint om 20.00 uur. Bestel kaarten en weet je welkom!" aldus de organisatie.

De concerten worden georganiseerd door Zingen in de Kerk, een initiatief van de Protestantse Kerk in samenwerking met Kerk in Actie. Tijdens deze concerten zal aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie. Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op Zingenindekerk.nl. Alle ticketgelden (€ 3,00 per persoon) voor het kinderconcert en (€ 5,00 per persoon) voor het avondconcert van de bezoekers worden bij de collecte opgeteld en gelden als fondswervende inkomsten voor de diaconale projecten van Kerk in Actie.

Marcel & Lydia en het voorbereidingsteam: Het thema is 'Mooie dag'. "Na een mooie reeks concerten met Kerst, waarbij we samen de geboorte van Jezus mochten vieren, kijken we nu uit naar de concerten rond Pasen. Zonder Kerst geen Pasen..." "Tijdens de komende paasconcerten staan we stil bij de grootste reden waarom Jezus naar deze wereld kwam. Het thema 'Mooie dag' zal in de liederen, de verhalen en illustraties naar voren komen. Is 'Goede Vrijdag' eigenlijk wel een 'mooie dag'? En wat heeft het sterven en de opstanding van Jezus nu voor ons te betekenen? We zien ernaar uit om hierover te zingen en te vertellen, zowel tijdens het kinderconcert in de middag als het sfeervolle avondconcert samen met onze band. Het kinderconcert is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en het avondconcert is gericht op jongeren en volwassenen. We hopen jullie te ontmoeten tijdens een van deze concerten!"


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!