Kees van der Staaij (SGP) op Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Donderdag 2 maart kleurt Goeree-Overflakkee oranje. Op deze dag bezoekt SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij Goeree-Overflakkee.

Tijdens het werkbezoek zal hij 's morgens een bezoek brengen aan het Innovatiecentrum voor de visserij te Stellendam. 's Middags zal de delegatie aanwezig zijn op zorgboerderij 'de Mèkkerstee' om zich op de hoogte te stellen van dit unieke concept. In een avondbijeenkomst zal lijstduwer Mark Brouwer spreken over één van de speerpunten van de SGP: Veiligheid. De SGP wil met het bezoek het belang van innovatieve visserij onderstrepen en wil zich voluit inzetten voor deze bedrijfstak. Zo pleit de SGP in haar verkiezingsprogramma niet voor niets voor een minister van landbouw en visserij.

Op zorgboerderij de Mèkkerstee zal de delegatie bijgepraat worden over de manier waarop de Mèkkerstee mensen voorbereid op (terugkeer naar) betaald werk in de samenleving. Om dit doel te bereiken wordt er ook intensief samengewerkt met Sjaloom Zorg. In het middagprogramma is er ruimte om met aanwezig publiek in gesprek te gaan.

'Geef mij en mijn mannen en vrouwen nu eerst goede schoenen, een goede helm, een goed pak en voldoende munitie!' Dat zegt marinier en kandidaat-kamerlid voor de SGP Mark Brouwer. Hij wil minstens 3 miljard voor Defensie. In een interactieve avondbijeenkomst zal hij hier nader toelichting op geven. Iedereen is op donderdag 2 maart van harte welkom vanaf 19.30 uur in een zaal van de Ger. Gemeente aan de Mozartsingel 2 te Dirksland.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!