Kees van der Staaij (SGP) op Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Donderdag 2 maart kleurt Goeree-Overflakkee oranje. Op deze dag bezoekt SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij Goeree-Overflakkee.

Tijdens het werkbezoek zal hij 's morgens een bezoek brengen aan het Innovatiecentrum voor de visserij te Stellendam. 's Middags zal de delegatie aanwezig zijn op zorgboerderij 'de Mèkkerstee' om zich op de hoogte te stellen van dit unieke concept. In een avondbijeenkomst zal lijstduwer Mark Brouwer spreken over één van de speerpunten van de SGP: Veiligheid. De SGP wil met het bezoek het belang van innovatieve visserij onderstrepen en wil zich voluit inzetten voor deze bedrijfstak. Zo pleit de SGP in haar verkiezingsprogramma niet voor niets voor een minister van landbouw en visserij.

Op zorgboerderij de Mèkkerstee zal de delegatie bijgepraat worden over de manier waarop de Mèkkerstee mensen voorbereid op (terugkeer naar) betaald werk in de samenleving. Om dit doel te bereiken wordt er ook intensief samengewerkt met Sjaloom Zorg. In het middagprogramma is er ruimte om met aanwezig publiek in gesprek te gaan.

'Geef mij en mijn mannen en vrouwen nu eerst goede schoenen, een goede helm, een goed pak en voldoende munitie!' Dat zegt marinier en kandidaat-kamerlid voor de SGP Mark Brouwer. Hij wil minstens 3 miljard voor Defensie. In een interactieve avondbijeenkomst zal hij hier nader toelichting op geven. Iedereen is op donderdag 2 maart van harte welkom vanaf 19.30 uur in een zaal van de Ger. Gemeente aan de Mozartsingel 2 te Dirksland.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!