Carola Schouten naar het eiland

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

MIDDELHARNIS - ChristenUnie zet zich in voor een schonere buurt. Zaterdag 4 maart wordt er zwerfafval geruimd. De mensen van de ChristenUnie zijn te vinden op plekken waar zwerfafval te vinden is en steken de handen uit de mouwen. Wie wil komen helpen is welkom tussen 10.00 en 11.00 uur in de bospaadjes te Sommelsdijk (parkeren hoek Rozenlaan/Groen Zoom Sommelsdijk) en tussen 11.00 en 12.00 uur in het centrum van Middelharnis, start Diekhuusplein. Voor meer informatie, mail: contact@christenuniego.nl Tweede Kamerlid en nummer twee op de lijst, Carola Schouten zal deze morgen een bezoek brengen tussen 11.00 en 12.00 uur.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!