Carola Schouten naar het eiland

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

MIDDELHARNIS - ChristenUnie zet zich in voor een schonere buurt. Zaterdag 4 maart wordt er zwerfafval geruimd. De mensen van de ChristenUnie zijn te vinden op plekken waar zwerfafval te vinden is en steken de handen uit de mouwen. Wie wil komen helpen is welkom tussen 10.00 en 11.00 uur in de bospaadjes te Sommelsdijk (parkeren hoek Rozenlaan/Groen Zoom Sommelsdijk) en tussen 11.00 en 12.00 uur in het centrum van Middelharnis, start Diekhuusplein. Voor meer informatie, mail: contact@christenuniego.nl Tweede Kamerlid en nummer twee op de lijst, Carola Schouten zal deze morgen een bezoek brengen tussen 11.00 en 12.00 uur.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!