FF Happy Fashion is blij met Jouw Marktkraam

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

OUDDORP – In Jouw Marktkraam in Ouddorp valt het verkooppunt van FF Happy Fashion gelijk op. Pal naast de ingang staat het houten speelgoed, een handgemaakte kinderkeuken en ook sjaals, tassen en accessoires uitgestald.

Houten speelgoed komt volgens Astrid Fister van FF Happy Fashion steeds meer in zwang. "Het is duurzaam en het ziet er ook nog eens leuk uit in huis. We hebben leuke dingen voor kinderen van nul tot tien jaar. Ons speelgoed komt uit Nederland en Duitsland en is van goede kwaliteit. In onze werkplaats op de eerste etage maken we zelf kinderkeukens, kasten, plantenbakken en andere producten van steigerhout. We maken alles op maat, pas hebben we een kinderkeuken van twee meter lang gemaakt voor een kinderdagverblijf."

In het verkooppunt is ook dameskleding te vinden en sieraden. "We hebben leuke, hippe dingen, die heel betaalbaar zijn. Ook voor een origineel cadeautje kunnen mensen bij ons terecht. Alle producten die we verkopen in Jouw Marktkraam zijn nieuw. Al producten zijn ook online te bestellen via www.ff-happy-fashion.nl."

Steeds drukker

Asrid is blij met Jouw Marktkraam. "Dit is voor ons een goede plek om onze spullen aan te bieden. We zijn huurders vanaf het begin en we merken dat er steeds meer bezoekers komen en er ook steeds meer wordt verkocht. Met het toeristenseizoen voor de deur wordt het alleen maar drukker. Ook in de tweede vestiging van Jouw Marktkraam in Tholen bieden we onze spullen aan. In Ouddorp wordt momenteel gewerkt aan een forse uitbreiding van Jouw Marktkraam, de feestelijke opening is op zaterdag 1 april. We doen ons best om het samen met de andere aanbieders gezellig te maken. "

Jouw Marktkraam

In Jouw Marktkraam kan iedereen ruimte huren om zelfgemaakte of nieuwe producten aan te bieden. Doordat er tientallen aanbieders zijn is er in de 'markthal' een leuk en gevarieerd aanbod. Bezoekers kunnen er slagen voor een cadeautje, kleding, servies, horloges en nog veel meer. Jouw marktkraam is gevestigd aan de Molenblok 6 en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!