Trainer Wiljan Vloet geeft voetbalclinic

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

OUDDORP - CDA-kandidaat Wiljan Vloet geeft woensdag 1 maart een voetbalclinic aan ongeveer dertig jeugdspelers van voetbalvereniging WFB in Ouddorp. Wiljan Vloet is nu nog de hoofdtrainer van FC Den Bosch en was in het verleden onder meer verbonden aan ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, Roda JC, NEC en was Hoofd Opleiding bij PSV. De voetbalclinic begint op woensdag 1 maart om 16.00 uur bij vv WFB in Ouddorp en zal ongeveer drie kwartier duren. Na afloop kunnen de spelers, (groot)ouders, vrijwilligers en toeschouwers met Wiljan Vloet in gesprek over politiek, sport en vrijwilligerswerk. Ook het CDA Goeree-Overflakkee is hierbij aanwezig en draaien na de clinic tot ongeveer 18:00 uur bardienst bij de voetbalclub. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze activiteit aanwezig te zijn.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!