SGPJ Goedereede op campagne bij basisscholen

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Hoewel leerlingen van basisscholen nog niet mogen stemmen, vindt de SGP jongerenafdeling van Goedereede het belangrijk om ze te vertellen waar het op 15 maart over gaat. Daarom bracht een delegatie van de SGP-Jongeren Goedereede op 23 en 24 februari jl. een bezoek aan basisscholen in Dirksland en Ouddorp.

Aan de hand van een boeiende presentatie werd aan de hogere klassen, een (interactieve) uitleg gegeven wat de Tweede Kamer is en wat de verkiezingen inhouden. Aan de leerlingen van de betreffende klassen werden kleurplaten uitgedeeld om mee te doen met de kleurplatenwedstrijd van de SGP. Als men deze kleurplaat instuurt naar het Partijbureau heeft men kans op een mooie prijs. Ook de leraren werden niet overgeslagen en kregen een heuse SGP-sjaal! Overigens kan iedereen meedoen met de kleurwedstrijd. Download dan de kleurplaat via sgp.nl/kleurwedstrijd.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!