SGPJ Goedereede op campagne bij basisscholen

Artikel geplaatst op: 27-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE - Hoewel leerlingen van basisscholen nog niet mogen stemmen, vindt de SGP jongerenafdeling van Goedereede het belangrijk om ze te vertellen waar het op 15 maart over gaat. Daarom bracht een delegatie van de SGP-Jongeren Goedereede op 23 en 24 februari jl. een bezoek aan basisscholen in Dirksland en Ouddorp.

Aan de hand van een boeiende presentatie werd aan de hogere klassen, een (interactieve) uitleg gegeven wat de Tweede Kamer is en wat de verkiezingen inhouden. Aan de leerlingen van de betreffende klassen werden kleurplaten uitgedeeld om mee te doen met de kleurplatenwedstrijd van de SGP. Als men deze kleurplaat instuurt naar het Partijbureau heeft men kans op een mooie prijs. Ook de leraren werden niet overgeslagen en kregen een heuse SGP-sjaal! Overigens kan iedereen meedoen met de kleurwedstrijd. Download dan de kleurplaat via sgp.nl/kleurwedstrijd.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!