Geslaagde pupillen scheidsrechters bij De Jonge Spartaan

Artikel geplaatst op: 25-2-2017

MIDDELHARNIS – Onlangs hebben negen jongens en zeven meisjes uit de jeugd van De Jonge Spartaan hun diploma 'Pupillenscheidsrechter' gehaald. De cursus bestond uit twee avonden.

Zowel de eerste als de tweede avond begon met een korte theoretische introductie gevolgd door de praktijk; namelijk zelf fluiten. Iedere cursist floot 10 minuten van een J-O11 of J-O9 wedstrijd. Degenen die niet aan de beurt waren kregen een opdracht mee om de scheidsrechters te beoordelen.

Verder werden uiteraard de spelregels doorgenomen en werd er ook aandacht besteed aan 'ouders langs de lijn'.

Na twee leerzame avonden konden alle deelnemers het KNVB certificaat in ontvangst nemen. Zowel de eerste als de tweede avond begon met een korte theoretische introductie gevolgd door de praktijk; namelijk zelf fluiten. Iedere cursist floot 10 minuten van een J-O11 of J-O9 wedstrijd. Degenen die niet aan de beurt waren kregen een opdracht mee om de scheidsrechters te beoordelen. Verder werden uiteraard de spelregels doorgenomen en werd er ook aandacht besteed aan 'ouders langs de lijn'.Na twee leerzame avonden konden alle deelnemers het KNVB certificaat in ontvangst nemen. De Jonge Spartaan bedankt docent Colin Prooi voor het geven van de cursus.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!