Edudelta met zes teams ZH-Kampioen Skills Talents

Artikel geplaatst op: 25-2-2017

MIDDELHARNIS - Alle profielen van het Edudelta College Middelharnis zijn met een team kampioen geworden op de provinciale kampioenschappen Skills Talents.

De jaarlijkse Skills Talents wedstrijden zijn weer losgebarsten. Dit zijn teamvakwedstrijden voor vierdejaars vmbo'ers die hun talenten tonen aan vakjury's in elf verschillende vakrichtingen. De voorselecties vinden plaats op eigen school en mag het winnende team door naar het provinciaal kampioenschap. Alleen de provinciale kampioenen mogen door naar het Nederlands kampioenschap Skills Talents, dat dit jaar wordt gehouden in de RAI Amsterdam op 16 maart. Het Edudelta College Middelharnis doet elk jaar mee aan deze Skills Talents wedstrijden. Elk jaar tonen nieuwe teamleden hun talenten aan vakjury's, ieder in hun eigen vakgebied. Zo ook dit jaar én niet zonder succes! Met maar liefs zes vakteams, van de elf, is Edudelta College Middelharnis vertegenwoordigd op het Nederlands kampioenschap in de RAI Amsterdam. De vakteams zullen niet alleen individueel strijden voor de hoogste eer, maar ook voor hun provincieteam Zuid-Holland Hawks. Het is echter nog nooit eerder in de geschiedenis van de Skills Talents voorgekomen dat één school zo sterk vertegenwoordigd is. Zes teams zijn door naar het Nederlands kampioenschap Skills Talents in de RAI in Amsterdam! Zes vakteams uit de zes profielen die het Edudelta College Middelharnis in haar brede aanbod vmbo aanbiedt. Daarmee toont Edudelta weer meer dan eens aan dat het echte vakmanschap begint op het Edudelta College Middelharnis. Edudelta, die onlangs nog is uitgeroepen tot 'Superschool' van Nederland en beste AOC van Nederland is dan ook super trots op de behaalde resultaten van haar leerlingen! www.edudelta.nl (Tekst: Caroline Rijpkema)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!