Dirkslandse henneploods zou bijna een miljoen hebben opgebracht

Artikel geplaatst op: 23-2-2017

DORDRECHT/DIRKSLAND- Meer dan 1300 hennepplanten trof de politie op 16 oktober 2014 aan in een bedrijfsloods aan de Philipshoofjesweg in Dirksland. Verstopt achter een dikke muur van opgestapelde grote rollen isolatiemateriaal. Huurder Gerrit V. (50) uit Barendrecht hoorde woensdag bij de rechtbank in Dordrecht 240 uur dienstverlening en zes maanden voorwaardelijke straf eisen. Maar daar zal voor hem niet de grootste pijn zitten. Het Openbaar Ministerie wil namelijk ook een Pluk-ze boete van ruim negen ton opgelegd zien. Dat bedrag zou de Barendrechter aan de verboden kweek hebben overgehouden volgens deskundigen van de politie. Justitie wil die illegale winst afpakken. "Ik wou dat ik het had'', zo haalt verdachte z'n schouders op. (Persbureau Cerberus) 

Lees verder in onze abonneekrant van vrijdag 24 februari.

 


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!