Alcohol en sport is geen goede combinatie

Artikel geplaatst op: 23-2-2017

MIDDELHARNIS – Sport en alcohol. Het lijkt geen goede combinatie, maar toch zijn er verbanden en dan vooral binnen de sportkantines. Op zich hoeft een normale alcoholconsumptie bij de sportgelegenheden geen problemen te geven. Maar het 'pilsje' komt wel dicht in de buurt van minderjarige sporters. Verantwoord alcoholgebruik binnen de sport(vereniging)' is daarom heel belangrijk. NOC*NSF organiseerde samen met de gemeente een informatieavond voor betrokkenen bij de sport.

Voor deze informatieavond waren de sportverenigingen op het eiland uitgenodigd. Een veertigtal bestuurders en kantinevrijwilligers van de verschillende verenigingen lieten zich bijpraten over het alcoholgebruik binnen de sportverenigingen. Centraal stond het voorkomen van het drinken van alcoholische dranken door minderjarigen. Lees voor een verslag van deze avond onze abonneekrant van vrijdag 24 februari.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!