Alcohol en sport is geen goede combinatie

Artikel geplaatst op: 23-2-2017

MIDDELHARNIS – Sport en alcohol. Het lijkt geen goede combinatie, maar toch zijn er verbanden en dan vooral binnen de sportkantines. Op zich hoeft een normale alcoholconsumptie bij de sportgelegenheden geen problemen te geven. Maar het 'pilsje' komt wel dicht in de buurt van minderjarige sporters. Verantwoord alcoholgebruik binnen de sport(vereniging)' is daarom heel belangrijk. NOC*NSF organiseerde samen met de gemeente een informatieavond voor betrokkenen bij de sport.

Voor deze informatieavond waren de sportverenigingen op het eiland uitgenodigd. Een veertigtal bestuurders en kantinevrijwilligers van de verschillende verenigingen lieten zich bijpraten over het alcoholgebruik binnen de sportverenigingen. Centraal stond het voorkomen van het drinken van alcoholische dranken door minderjarigen. Lees voor een verslag van deze avond onze abonneekrant van vrijdag 24 februari.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!