Projectkoor 'Zijn Naam': aanmelden kan nog!

Artikel geplaatst op: 22-2-2017

VEENENDAAL – Inmiddels hebben tientallen zangers zich aangemeld voor het veelbelovende Projectkoor 'Zijn Naam'. Ook is er een extra repetitiedatum toegevoegd, waardoor zangers kunnen kiezen uit twee repetitiemomenten.

In verband met het 100-jarig bestaan van de Bond tegen vloeken organiseert de Bond een concertserie in vijf mooie kerken. Daar zal Projectkoor 'Zijn Naam' zingen, o.a. leiding van Hugo van der Meij (dirigent), Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (piano). Tijdens de concerten zal een collecte worden gehouden. De opbrengst daarvan zal ten goede komen aan het werk van KlasseTaal, de dochterorganisatie van de Bond tegen vloeken. Het aantal gastlessen van KlasseTaal neemt elk jaar toe, waardoor er een grote behoefte is aan een derde scholenwerker. De opbrengsten van het projectkoor 'Zijn Naam' zullen bijdragen aan het kunnen aannemen van deze scholenwerker. In eerdere berichten stond alleen 20 mei vermeld als repetitiedatum. Er is besloten om daar 3 juni bij te voegen. Daardoor hebben zangers de gelegenheid om te kiezen uit één van deze data. In totaal zijn er twee (verplichte) repetitiemomenten: 20 mei of 3 juni, en op 24 juni (voorafgaande aan het eerste concert). Natuurlijk mogen zangers ook al de repetitiemomenten bezoeken.

Geïnteresseerde zangers worden voor informatie of aanmelden verwezen naar www.bondtegenvloeken.nl/projectkoor. Aanmelden kan nog tot 1 april 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!