Projectkoor 'Zijn Naam': aanmelden kan nog!

Artikel geplaatst op: 22-2-2017

VEENENDAAL – Inmiddels hebben tientallen zangers zich aangemeld voor het veelbelovende Projectkoor 'Zijn Naam'. Ook is er een extra repetitiedatum toegevoegd, waardoor zangers kunnen kiezen uit twee repetitiemomenten.

In verband met het 100-jarig bestaan van de Bond tegen vloeken organiseert de Bond een concertserie in vijf mooie kerken. Daar zal Projectkoor 'Zijn Naam' zingen, o.a. leiding van Hugo van der Meij (dirigent), Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (piano). Tijdens de concerten zal een collecte worden gehouden. De opbrengst daarvan zal ten goede komen aan het werk van KlasseTaal, de dochterorganisatie van de Bond tegen vloeken. Het aantal gastlessen van KlasseTaal neemt elk jaar toe, waardoor er een grote behoefte is aan een derde scholenwerker. De opbrengsten van het projectkoor 'Zijn Naam' zullen bijdragen aan het kunnen aannemen van deze scholenwerker. In eerdere berichten stond alleen 20 mei vermeld als repetitiedatum. Er is besloten om daar 3 juni bij te voegen. Daardoor hebben zangers de gelegenheid om te kiezen uit één van deze data. In totaal zijn er twee (verplichte) repetitiemomenten: 20 mei of 3 juni, en op 24 juni (voorafgaande aan het eerste concert). Natuurlijk mogen zangers ook al de repetitiemomenten bezoeken.

Geïnteresseerde zangers worden voor informatie of aanmelden verwezen naar www.bondtegenvloeken.nl/projectkoor. Aanmelden kan nog tot 1 april 2017.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!