Damvereniging Denk en Zet

Artikel geplaatst op: 21-2-2017

SOMMELSDIJK – Maandagavond werden de volgende wedstrijden gespeeld bij Damvereniging Denk en Zet:

Afdeling 1:

A. Verolme-W. Vroegindewey 3-0 P. Leroy-P. van Brussel 1-1 M. Klink-J. van den Ouden3-0 I. Mackloet-G. Kamp 3-0

Afdeling 2:

J. Jordaan-Joh. Wolfert 0-3 S. Maliepaard-R. Jacobs 3-0 J. de Jong-W. Stolk 3-0 R. Kwakernaak-R. van Rijnberk 0-3

Vroegindeweij kwam tegen Verolme al gauw twee stukken achter. Even leek hij zich nog te herstellen, maar al gauw was duidelijk dat Verolme zich niet meer van de wijs liet brengen. Leroy en Van Brussel waren helemaal aan elkaar gewaagd. Eigenlijk was dat te voorspellen. Omdat niemand er op een gegeven moment nog een gat in zag, werd tot remise besloten. In een gecompliceerde stand veegde Klink Van den Ouden compleet van het bord. Dat was knap! Mackloet had dit keer heel wat meer moeite met Kamp dan vorige week. Jammer dat deze op het allerlaatst een paar zwakke zetten deed, want hij had een tijdlang de beste papieren. Mackloet is nu een van de drie koplopers. Spannend!

In een goede partij ging Jordaan op het laatst tegen Wolfert ten onder. Er zat een remise in, hij kwam er niet uit. Wat is er toch met Jacobs aan de hand? Maliepaard won heel gemakkelijk van hem. Dat moet toch niet kunnen Ruud.

Ga er nog eens voor zitten! De Jong komt steeds dichter bij de top van afdeling 2, Stolk werkte eraan mee, door in het begin al twee schijven in te leveren. Dat Ruud van Kwakernaak zou winnen had haast niemand voor mogelijk gehouden, maar het gebeurde. Die Ruud, hij kan soms zo verrassend uit de hoek komen. (J. van Hoorn)


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!