CDA Kamerleden bezoeken CuraMare

Artikel geplaatst op: 20-02-2017

DIRKSLAND – In het kader van de aanstaande Tweede Kamer verkiezingen brachten verkiezingskandidaten van het CDA, samen met afgevaardigden van het CDA van de provincie Zuid-Holland en van de gemeente Goeree-Overflakkee, vrijdagmorgen 17 februari een werkbezoek aan CuraMare. Plaats van samenkomst was zorgcentrum Geldershof te Dirksland, waar in een viertal presentaties aandacht van de politici werd gevraagd voor prangende knelpunten waar de zorg dagelijks op stuit en die het verlenen van zorg zoals het zou moeten zelfs vrijwel onmogelijk maakt, zo viel vrijdag te beluisteren. Maar ook werd aangegeven hoe op Goeree-Overflakkee momenteel hard gewerkt wordt om voor de toekomst te zorgen voor een gezond en vitaal eiland. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 24 februari.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!