Van Alphen makelaardij presenteert nieuwe website

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

"We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website." Makelaar Alwin van Alphen presenteert trots de fonkelnieuwe website van Van Alphen Makelaardij. "Het zoekt makkelijker en het ziet er beter uit. Dat is belangrijk, want de website is het verlengstuk van je bedrijf."

"Op dit moment is de woningmarkt op Goeree-Overflakkee het hartstikke goed. Momenteel verkopen we ook veel woningen aan mensen die van buiten het eiland komen. Die vallen voor de lage prijzen in combinatie met de mooie omgeving. En de ontsluiting naar bijvoorbeeld Breda, Rotterdam en Antwerpen is niet slecht vanaf het eiland."

Blijven knokken

Dat er meerdere makelaars zijn op Goeree-Overflakkee vindt Van Alphen geen probleem: "Iedereen heeft z'n eigen specialiteit en het zorgt ervoor dat je altijd moet blijven knokken. Een nieuwe website hoort daarbij. Op de website worden de woningen gepresenteerd met professionele foto's en een plattegrond. De nieuwe website is gemaakt door WebNL uit Stellendam. Van Alphen "We werken graag samen met lokale bedrijven. En WebNL is een plaatselijke partij met landelijke bekendheid."

Collega-ondernemer

Pieter Struik, directeur van WebNL: "Een groot deel van onze klanten is buiten 'ons eiland' gevestigd. Een klein deel zelfs buiten Nederland. Maar een collega-ondernemer op het eiland helpen is én blijft een hele eer. Het geeft zeker ook een kick om voor lokale spelers online het verschil te kunnen maken. Bij WebNL is iedereen uniek!"

Pieter Struik geeft uitleg over de site: "De nieuwe website van Alphen Makelaardij heeft een minimalistisch design. Daardoor staat de content, het aanbod van objecten, centraal. De website is geschikt voor alle apparaten: mobiel, tablet en desktop. Het woningaanbod wordt automatisch aangevuld vanuit een centraal systeem. Zo heeft de klant daar geen werk aan en is het aanbod altijd actueel. We zijn trots op de samenwerking met deze energieke ondernemer en zijn team. Zijn makelaardij bloeit op en daar hoort een goede site bij!"

140 panden

Naast bestaande woningen biedt Van Alphen makelaardij ook nieuwbouwwoningen aan. Bijvoorbeeld het project Havenkade in Middelharnis en Havenstad in Stad aan 't Haringvliet. "Het project Havenstad gaat als een speer, van de eerste fase zijn er al twintig woningen verkocht. We hebben op dit moment ongeveer 140 panden in de verkoop, van Ooltgensplaat tot Stellendam. Er valt genoeg te kiezen op het eiland."


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!