Tanis Goeree bouwt diensten uit met uitzendbureau

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

STELLENDAM - Goeree Uitzendbureau is de nieuwe loot aan de stam van het bedrijf Tanis Goeree. Het bedrijf in Stellendam is onder meer actief met grondwerk, bouw, sloop- en hovenierswerk. Martin Tanis en Jovelle van der Leeuw geven aan dat een uitzendbureau naadloos aansluit bij de andere activiteiten van het bedrijf.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Martin Tanis, directeur van Tanis Goeree, bevestigt dat het bedrijf de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt. Begonnen met het aanleggen van bestratingen en tuinaanleg heeft men in de afgelopen jaren de activiteiten steeds verder uitgebreid. Zo is men enige tijd geleden begonnen met het bouw- en renovatiewerk. Ook kan het bedrijf veel klussen klaren op het gebied van grondverzet. Vorig jaar was het bedrijf op zoek naar een mogelijkheid om een eigen magazijn te creëren en werd er een bouwmarkt in Ouddorp overgenomen. Doordat het bedrijf in de afgelopen jaar enorm gegroeid is was er natuurlijk ook behoefte aan vakkundig personeel. Hierdoor moest men meermalen een beroep op een uitzendbureau doen. En, zoals een goed ondernemer betaamt, kwam de gedachte naar boven of "we zelf geen uitzendbureau zouden kunnen starten". Hier bleek een markt voor te zijn.

Breed scala

Jovelle van der Leeuw coördineert de activiteiten van Goeree Uitzendbureau. Zij legt uit dat het uitzendbureau mensen kan leveren voor een breed scala van activiteiten. Zoals timmerlieden, metselaars, bouwbegeleiders, machinisten voor verschillende werktuigen. Maar ook de horeca die in deze regio seizoensgebonden is heeft behoefte aan deskundige krachten: hier kan Goeree Uitzendbureau ook voor zorgen. Daarnaast kan men bemiddelen voor bedrijven die op zoek zijn naar schoonmaakpersoneel, administratieve medewerkers, monteurs, chauffeurs en zo nog veel meer.

Volgens de mensen van Goeree Uitzendbureau heeft hun bedrijf meerwaarde boven andere bedrijven in de uitzendsector. Zo zijn de uitzendkrachten professioneel uitgerust. "Het is bij ons niet zo dat er twee timmerlieden op gympies in een eigen auto naar een klus komen. Wij zorgen er voor dat er een volledig met gereedschap, werkkleding en beschermingsmiddelen uitgeruste bedrijfswagen klaar staat. Daar komt nog bij dat, als de mensen vakkundig genoeg zijn en dit willen, ze bij ons in vaste dienst kunnen komen. Dit is een groot verschil met andere uitzendbureaus".

Wie meer inlichtingen wenst over de diensten van Goeree Uitzendbureau of wil werken bij de organisatie kan contact opnemen met Jovelle van der Leeuw, 06-46313163 of jovelle@goereeuitzendbureau.nl Meer informatie is te vinden op www.goereeuitzendbureau.nl


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!