Reünie Oranje Nassauschool

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

NIEUWE-TONGE – Een aantal leerlingen heeft onlangs een reünie gehouden van de Oranje Nassauschool in Nieuwe-Tonge. Er is in 30 jaar tijd veel veranderd.

Het begon in oktober met een foto op Facebook. Daar heeft een aantal mensen op gereageerd en iedereen in getagd. Zodoende werd de groep vanzelf compleet. Er werd een commissie ingesteld en het resultaat was een gezellig resultaat: "We hebben heerlijk gepraat en verhalen uitgewisseld. We hadden een tijd van 13.30 ontvangst en 14 uur aanvang met champagne", aldus de organisatie. Van de school is alle medewerking verkregen en daar zijn de mensen van de reünie heel blij mee.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!