Familiedag 'Atletiek, ook voor jou!'

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

MIDDELHARNIS - Woensdag 1 maart wordt er bij Atletiekvereniging AV Flakkee een familiedag georganiseerd voor kinderen van de SBO scholen De Wegwijzer, Het Kompas en voor kinderen van ZMLK De Ark.

Tijdens de familiedag, die van 10.00 tot 12.00 uur duurt, kunnen kinderen van eerder genoemde scholen samen met hun ouder(s)/verzorger(s), broertjes en of zusjes komen sporten. Tijdens deze ochtend wordt er een leuk en uitdagend circuit aangeboden met onderdelen van de sport atletiek. Opgeven kan via atletiekookvoorjou@avflakkee.nl "Ben jij in de leeftijd van 4 t/m 21 jaar en volg jij speciaal basisonderwijs of ZMLK, maar volg je dit niet op Goeree Overflakkee, dan kun jij je natuurlijk ook opgeven en mee doen. Met het project "Atletiek, ook voor jou!" willen we de sport- & beweegparticipatie en -intensiteit van mensen met een verstandelijke beperking vanaf 6 jaar op Goeree-Overflakkee structureel verhogen. Ook willen we kinderen met ontwikkelingsachterstand en of gedragsproblemen de mogelijkheid bieden om een sport te gaan beoefenen binnen de atletiekvereniging", aldus de organisatie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!