Natuuronderhoud in Ouddorp door de NLGO

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

OUDDORP - Op zaterdag 25 februari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terrein­be­heer van de vereni­ging.

De activiteiten zijn ook deze keer in Ouddorp en vinden plaats in "de Enden" aan de Oosterweg, eigendom van Natuurmonumenten. Dit is een nieuw natuurgebied wat tussen de buitenduinen en de Middelduinen ligt. Voorheen werden hier aardappelen en uien verbouwd. De bedoeling is zaterdag de opslag van els hier te verwijderen.

Op deze actiedag van de Vereniging kan men weer veel hulp ge­bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar zaterdag bij helpen. Handgereedschap en motorzaag zijn aanwezig. Er wordt om 8.30 uur gestart en men probeert rond 13.00 uur weer te stoppen.

De Enden zijn te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag 'Stranden' de Oosterweg uitrijden tot het grote parkeerterrein bij het strand. Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij: Kees van t Zelfde 485566 of Cees Appel 681105 en op www.nlgo.nl.

.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!