Natuuronderhoud in Ouddorp door de NLGO

Artikel geplaatst op: 20-2-2017

OUDDORP - Op zaterdag 25 februari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terrein­be­heer van de vereni­ging.

De activiteiten zijn ook deze keer in Ouddorp en vinden plaats in "de Enden" aan de Oosterweg, eigendom van Natuurmonumenten. Dit is een nieuw natuurgebied wat tussen de buitenduinen en de Middelduinen ligt. Voorheen werden hier aardappelen en uien verbouwd. De bedoeling is zaterdag de opslag van els hier te verwijderen.

Op deze actiedag van de Vereniging kan men weer veel hulp ge­bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar zaterdag bij helpen. Handgereedschap en motorzaag zijn aanwezig. Er wordt om 8.30 uur gestart en men probeert rond 13.00 uur weer te stoppen.

De Enden zijn te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag 'Stranden' de Oosterweg uitrijden tot het grote parkeerterrein bij het strand. Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij: Kees van t Zelfde 485566 of Cees Appel 681105 en op www.nlgo.nl.

.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!