Groot succes behaald door HCGO f-trainers: alle F-jes geslaagd!

Artikel geplaatst op: 17-2-2017

MIDDELHARNIS - vrijdagavond 10 februari was het zover, de laatste training in de zaal voor de jongste jeugd van Hockey Club Goeree-Overflakkee. Sommige jongens en meisjes vonden het best spannend: laten zien wat je geleerd hebt van je trainer in de zaal! Dit alles onder grote publieke belangstelling van de op de tribune toekijkende familieleden.

Zo'n 30 jongens en meisjes traden feestelijk uitgedost aan in recreatiecentrum "de Staver". Onder begeleiding van de HCGO trainers liepen de jongste leden van HCGO alle leuke oefeningen af. Deze waren best moeilijk, maar alle HCGO kids hebben allemaal enorm hun best gedaan! Tussen de Hockeyoefeningen door werd er een kleine pauze ingelast, want anderhalf uur zaalhockeyen, dat is best zwaar. Diverse HCGO vrijwilligers zorgden dat iedereen (ook de trainers en begeleiders!) van de nodige energie werden voorzien. De Hockeyoefeningen werden door diverse HCGO jeugdleden uitgelegd en voorgedaan. HCGO keepster Loes van Oosten en veldspelers Duco en Eleonoor ter Braak, Siebe Willebrand, Matthijs Roos, Joy van der Welle en Tess Kieviet legden de oefeningen zo goed uit, dat ieder F'je dit spetterend nadeed.

Het toegestroomde publiek moedigde de kinderen ook aan, waardoor iedereen zijn en haar beste beentje voorzette. Na overleg met alle begeleiders en trainers, konden we gelukkig iedereen een mooi diploma en een medaille uitreiken. Het was een zeer geslaagde avond voor iedereen en HCGO feliciteert alle F'jes! Op naar een mooie hockey-carrière!

Hockey ook iets voor uw kinderen? Het buitenseizoen wordt binnenkort hervat. Kijk op HCGO.nl voor meer informatie, de eerste 2 trainingen zijn volledig vrijblijvend! Of kom gezellig eerst eens kijken op onze thuisbasis "de Pallandt" in Middelharnis.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!