Kader De Jonge Spartaan voorzien van nieuwe kleding

Artikel geplaatst op: 17-2-2017

MIDDELHARNIS - Het kader van voetbalvereniging De Jonge Spartaan is door de sponsoren De Vogel Adviesgroep, Honda Jan van Dijk en Kitvoegen.nl voorzien van nieuwe polo's, trainingspakken en coachjassen. Deze sponsoren zijn geen onbekende voor De Jonge Spartaan.

Zo is De Vogel Adviesgroep al jaren hoofdsponsor. De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfiets-verzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies.

Honda Jan van Dijk is al geruime tijd Gouden Sponsor bij De Jonge Spartaan. Dit bedrijf sierde de afgelopen jaren al op de kleding van het kader en is wederom bereid gevonden haar bedrijfsnaam hieraan te geven. Van Dijk is een dienstverlenende organisatie die zich richt op het verzorgen van mobiliteit aan particulieren en het bedrijfsleven. Bij Honda Jan van Dijk geldt: afspraak is afspraak en service op de eerste plaats.

Kitvoegen.nl is jeugdhoofdsponsor bij De Jonge Spartaan. Kitvoegen.nl is al meer dan 20 jaar een begrip in Nederland als het aankomt op het uitvoeren van kitwerk. Zij leveren kwalitatief hoogstaande en duurzame werkzaamheden. Al de medewerkers zijn vakbekwaam en gedreven. Hierdoor bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Zij geven u daarom met het grootste gemak 10 jaar garantie op al het door hun uitgevoerde kitwerk.

René van der Groef van de sponsorcommissie van De Jonge Spartaan is blij met de bijdrage van de drie bedrijven. "Als vereniging zijn we ontzettend trots dat we de komende jaren in prachtige outfits de wedstrijden van onze jeugd mogen begeleiden. Onze oprechte dank naar deze fantastische sponsoren."


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!