Uitvoering piano, lichte muziek en blokfluit

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Op 24 februari is al weer de vierde voorspeelavond van het nieuwe Muziekgebouw GO. Dit keer spelen er leerlingen van de twee pianodocenten Eline de Gast en Paul Stark en de blokfluitdocent Elly Bakker. "Zo'n 25 leerlingen laten u horen hoe leuk het is om muziek te maken".

Eline de gast is de jongste docent bij het Muziekgebouw GO en op 15 februari met een geweldig eindexamen afgestudeerd aan het Codarts in Rotterdam. Haar leerlingen zijn veelal net begonnen met piano spelen. Het zijn dus jonge kinderen die methodestukjes van Hal Leonard zullen spelen. Tegelijkertijd zal ook een gevorderde leerling een Wals van Chopin in A mineur en 'Le Onde' van Einaudi laten horen. Paul Stark heeft in het muziekgebouw de muzikale leiding over piano lichte muziek en keyboard. Zijn leerlingen zullen laten horen dat zij op heel verschillende wijze met muziek bezig zijn. Elly Bakker is een begrip op het gebied van blokfluit. Deze avond kunt u zich verbazen over de mogelijkheden van dit bijzondere instrument. Zo'n 15 leerlingen van 8 tot 15 jaar spelen afwisselend op de sopraan-, alt- en tenorblokfluit. Om dit allemaal te zien en te beluisteren bent u van harte uitgenodigd deze uitvoering geheel gratis bij te wonen. Vrijdag 24 februari, aanvang 19.30 uur in de prachtige Rabobankzaal van Het Diekhuus aan het Beneden Zandpad no. 7 in Middelharnis. De leerlingen en hun docenten hopen dat u van deze mooie avond komt meegenieten! Wilt u of uw zoon of dochter ook graag piano, blokfluit of een ander instrument leren bespelen, of wilt u vaker een concert van ons bezoeken? Voor meer informatie en onze agenda kunt u terecht op: www.muziekgebouwGO.nl of de facebookpagina van het MuziekgebouwGO: https://www.facebook.com/muziekgebouwgo.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!