Een kus van sbo Het Kompas

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Op 14 februari worden velen in het zonnetje gezet door een vriend/vriendin, man of vrouw. De kinderen uit groep Mercurius van sbo Het Kompas uit Middelharnis wilden ook anderen een 'Valentijnskaart' sturen. Zo kwamen we op het idee om mensen in verzorgingshuizen een kaartje te sturen met Valentijnsdag. Iedere leerling heeft zo één of meerdere kaarten geschreven voor een onbekende. "We hopen dat we een aantal mensen blij verrast hebben", aldus de schoolleiding. De actie van Postnl, 'Niet plakken maar smakken' maakte dit idee extra leuk.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!