none

'Politiek in de eindtijd' bij de SGP Middelharnis-Sommelsdijk

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Op donderdag 23 februari 2017 houdt de plaatselijke afdeling van de SGP te Middelharnis en Sommelsdijk een ledenvergadering. Na de pauze zal de heer A. Weggeman spreken over het thema 'politiek in de eindtijd'. Hij zal ingaan op een aantal verontrustende politieke ontwikkelingen. Ook zal hij bespreken hoe bepaalde instituties, zoals de Raad van State, een weerhoudende rol kunnen spelen. De rechtsstaat is daarbij erg belangrijk. Hoe moet de SGP daarin staan? De heer Weggeman is de aangewezen persoon om deze vraag te beantwoorden. Hij staat immers op nummer 11 van de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de Raad van State.

Vanaf 20.30 uur is iedereen van harte welkom om de lezing van de heer Weggeman bij te wonen. De avond wordt gehouden in de Sionkerk aan de Landbouwweg 2 te Middelharnis.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!