none

'Politiek in de eindtijd' bij de SGP Middelharnis-Sommelsdijk

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Op donderdag 23 februari 2017 houdt de plaatselijke afdeling van de SGP te Middelharnis en Sommelsdijk een ledenvergadering. Na de pauze zal de heer A. Weggeman spreken over het thema 'politiek in de eindtijd'. Hij zal ingaan op een aantal verontrustende politieke ontwikkelingen. Ook zal hij bespreken hoe bepaalde instituties, zoals de Raad van State, een weerhoudende rol kunnen spelen. De rechtsstaat is daarbij erg belangrijk. Hoe moet de SGP daarin staan? De heer Weggeman is de aangewezen persoon om deze vraag te beantwoorden. Hij staat immers op nummer 11 van de SGP-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de Raad van State.

Vanaf 20.30 uur is iedereen van harte welkom om de lezing van de heer Weggeman bij te wonen. De avond wordt gehouden in de Sionkerk aan de Landbouwweg 2 te Middelharnis.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!