none

NL (Goedereede) DOET

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

GOEDEREEDE - De Stadsraad Goedereede roept burgers van de stad Goedereede op om deel te nemen aan de activiteiten die ondernomen worden in het kader van NL DOET op 10 en 11 maart.

Het volgende is er te doen: De vrouwenverenigingen in Goedereede serveren gezamenlijk een high tea voor alle 70 plussers uit de stad in "Woonzorgcomplex Westvoorne". DOET u mee? Het oude aankondigingenbord naast de rode brievenbus op de markt heeft een opknapbeurt nodig. DOET u mee? De kruidentuin bij de toren wil men samen opknappen. De Stadsraad zoekt mensen met groene vingers om die tuin weer in oude glorie te herstellen. DOET u mee? Het speeltuintje aan de Jongkoenstraat wil men we onderhanden nemen en o.a. voorzien van prullenbakken. DOET u mee? Aanmelden kan bij de Stadsraad: info@stadsraadgoeree.nl In Goedereede wordt huis-aan-huis een aanmeldformulier verspreid, hiermee kan men zich ook opgeven. Dit formulier kan ingeleverd worden bij verenigingsgebouw Oostdam of bij Onze Supermarkt Klaas van Heest.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!