none

'Reformatorisch en evangelisch ontmoeten elkaar

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Zondag 26 februari wordt er weer een 'Samenkomst rondom het Woord van God' georganiseerd in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat.

De initiatiefnemers van deze samenkomsten noemen het een gelegenheid waar "Reformatorisch en evangelisch elkaar ontmoeten". "Het is ons verlangen dat de Naam van onze Heiland, de Heere Jezus Christus, in onze regio verheerlijkt zal worden".

De bijeenkomst begint om 15.30 uur. Spreker is ds. Jack, Nugter.

De samenkomsten zullen één keer in de maand worden gehouden. De volgende samenkomsten zijn 26 maart, 23 april, 21 mei en 25 juni en beginnen allen om 15.30 uur. Meer info: 0187-785034.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!