none

'Reformatorisch en evangelisch ontmoeten elkaar

Artikel geplaatst op: 15-2-2017

MIDDELHARNIS - Zondag 26 februari wordt er weer een 'Samenkomst rondom het Woord van God' georganiseerd in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat.

De initiatiefnemers van deze samenkomsten noemen het een gelegenheid waar "Reformatorisch en evangelisch elkaar ontmoeten". "Het is ons verlangen dat de Naam van onze Heiland, de Heere Jezus Christus, in onze regio verheerlijkt zal worden".

De bijeenkomst begint om 15.30 uur. Spreker is ds. Jack, Nugter.

De samenkomsten zullen één keer in de maand worden gehouden. De volgende samenkomsten zijn 26 maart, 23 april, 21 mei en 25 juni en beginnen allen om 15.30 uur. Meer info: 0187-785034.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!