BasiCaire en RikaRika samen onder een dak

Artikel geplaatst op: 13-2-2017

SOMMELSDIJK - Wat begon met een kennismaking groeide uit tot grote plannen. Peta Grootenboer van BasiCaire en Marieke Gerards van RikaRika, ontmoetten elkaar bij een gezamenlijke relatie en vonden elkaar in de passie voor mens en gezondheid. Dat enthousiasme maakte dat ze op zoek gingen naar een samenwerking die ieders expertise nog meer tot bloei zou brengen. Ze zijn nu samen onder een dak aan de Langeweg 1 in Sommelsdijk.

Los van elkaar, ieder een eigen praktijkruimte, maar verbonden door dezelfde scholing en inzichten willen ze beschikbaar zijn voor mensen die werken aan hun vitaliteit. Mensen die gezondheid een kostbaar bezit vinden, die geloven in 'Beter worden door jezelf te zijn'. Mensen die het leven een uitdaging vinden en bereid zijn de bestaande paden te verlaten en openstaan voor nieuwe inzichten en nieuwe keuzes. Alles in dienst van gezondheid, fitheid, vitaliteit en kwaliteit.

Week van kennismakingPeta en Marieke, organiseren een week van kennismaking. Op zaterdag 18 februari zal de officiële opening plaatsvinden. Tussen 10.00-12.00 uur kunt u binnenlopen aan de Langeweg 1 om kennis te maken met Peta en Marieke. Ook is er de mogelijkheid allerlei vragen te stellen. De week daarna, van 20 tot en met 24 februari, zullen op verschillende momenten gratis workshops plaatsvinden waar u zich voor kan inschrijven. Onderwerpen die aan bod komen zijn ademhaling, gezondheid, spijsverteringsklachten en slaapproblemen.

Interesse? Schrijf u in via de website, want de ruimte is beperkt. Onderwerpen, data en tijden, vindt u op www.basicaire.nl en www.rikarika.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!