Presentatie solo-album Laura Struik

Artikel geplaatst op: 6-2-2017

MIDDELHARNIS - Vrijdag 10 februari hoopt Laura Struik haar eerste solo-album te presenteren in de Hervormde Kerk van Middelharnis. De avond begint om 20.00 uur. Het concert staat in het teken van Vertrouwen. De titel van haarn EP "Walk By Faith" loopt als een rode draad door al de liederen heen, er is bewust voor deze titel gekozen "omdat wandelen in vertrouwen je staande houdt. Er zijn moeilijke momenten in je leven, soms uitzichtloze situaties, vertrouwen is dan het enige wat je nodig hebt, dan weet je: God wijst mij de Weg!" aldus Laura Struik in een toelichting. Het zal een gevarieerd programma worden voor jong en oud. In de pauze en aan het eind van de avond kan de EP gekocht worden voor maar € 8,95. Entree: Volwassenen: € 5,- kinderen: € 2,50 Gezinskaart (ouders en kinderen tot 18 jaar). Aan het concert werken eveneens mee: Wim de Penning die zorgt voor het geluid en begeleiding op de synthesizer; Special guest: Annemiek Koudstaal; Grace Ladies Choir o.l.v. Joost van Belzen die haar eveneens begeleidt op de piano.  


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!