Eilanders doen mee aan alternatieve Elfstedentocht

Artikel geplaatst op: 3-2-2017

GOEREE-OVERFLAKKEE – Samen uit, samen thuis. Zo vertrokken een week geleden Pieter Krijger, Theo van Splunter en Jaap Tanis uit Ouddorp, Johan Moerkerk uit Goedereede en André Gouw uit Middelharnis samen met vrouwelijke support van Katie, Jeanet en Jeanette met het vliegtuig via Salzburg naar de Weissensee in Oostenrijk. Daar wachtte de mannen de tweede alternatieve Elfstedentocht, een schaatsgebeuren over 200 kilometer op een van de dichtgevroren Oostenrijkse bergmeren. Bijna 900 Nederlanders en tientallen deelnemers uit andere landen hadden zich voor deze tocht aangemeld. Een individuele krachtmeting. Soms in groepsverband, Twaalf ronden van 16,67 kilometer. Bij alle genoemde wedstrijden ook een aantal sportfanaten van Goeree- Overflakkee. Een relaas van Pieter Krijger die in de eindklassering van de tweede tocht een voortreffelijke gedeelde 23e plaats bereikte.

Lees zijn verhaal in de krant van vrijdag 3 februari 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!