Jubileumbijeenkomst tien jaar Buurtzorg

Artikel geplaatst op: 30-01-2017

SOMMELSDIJK – De landelijke thuiszorgorganisatie Buurtzorg bestaat tien jaar en dat wordt gevierd. Ook op Goeree-Overflakkee. Daar hielden de gezamenlijke Buurtzorgteams vrijdagmiddag een feestelijke bijeenkomst voor zowel de medewerkers als voor hun vele cliënten.

In de Exoduskerk te Sommelsdijk waren in totaal zo’n 120 aanwezigen die genoten van een gezellig samenzijn. Terwijl regelmatig een hapje en een drankje werden geserveerd, trad met tussenpauzen Shantykoor ‘Op volle kracht’ op en lieten drie dames van Streekmuseum Goeree-Overflakkee zich regelmatig zien, in klederdracht gestoken. Voor veel oudere cliënten van Buurtzorg vormde de middag een aangename afwisseling in het dagelijks ritme en het soms best eenzame bestaan. Sinds de start van de landelijke thuiszorgorganisatie onderscheidt Buurtzorg zich door een vernieuwend en geheel eigen concept: zelfsturende teams, die bewust kleinschalig blijven, die met minimale organisatiekosten opereren en met uiterst korte lijnen werken. Het resultaat is een efficiënte en flexibele manier van werken en het kunnen bieden van zorg op maat.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!