Open dag GO-College drukbezocht

Artikel geplaatst op: 30-1-2017

OUDE-TONGE - De open dag van GO-college op zaterdag 21 januari werd druk bezocht door vele geïnteresseerden. Bezoekers konden bij de vestiging in Oude-Tonge kennismaken met de opleidingen, de docenten en de bedrijfsgerichte trainingen.

Bedrijven uit de regio, zoals Elektro Westhoeve, Loonbedrijf Van Der Sluijs & Van Zielst en Loonbedrijf Van Rossum waren aanwezig om een beeld te schetsen van mogelijke leerwerkplekken die zij samen met GO-college invulling geven. Ook Technieksucces had een belangrijke rol en enthousiasmeerde niet alleen potentiële leerlingen, maar ook ouders voor techniek. Jan de Jong, directeur GO-college, kijkt terug op een geslaagde open dag. "Samen met collega-docenten zijn we continue in gesprek geweest met potentiële leerlingen en hun ouders. Wij hebben laten zien wat GO-college allemaal in huis heeft en nieuwe techneuten enthousiast gemaakt. Al met al een hele geslaagde dag!", aldus de Jong.

GO-college

GO-college is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut dat in 2012 gestart is op Goeree-Overflakkee. Zij bieden mbo-opleidingen aan in de sector techniek en werken nauw samen met het regionale bedrijfsleven en bieden op maat gemaakt onderwijs. Door de combinatie van theorie en praktijk rond je een opleiding sneller af dan gebruikelijk is. Bezoek de website www.gocollege.nl voor meer informatie.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!