Dronepiloot Stef Robijn: “Vanuit de lucht ziet de wereld er heel anders uit!”

Artikel geplaatst op: 26-01-2017

DIRKSLAND – Drones. Voorheen zag je ze nooit. Je wist wel dat ze bestonden en dat ze veelal ingezet werden voor militaire- of spionagedoeleinden, maar verder bleef de drone een ver van ons bed fenomeen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar de laatste jaren is die afstand tot ons bed ’n stuk korter geworden. Of helemaal verdwenen zelfs. Want intussen heeft de drone ook op de particuliere markt z’n intrede gedaan en van lieverlee ontdekken daar steeds meer liefhebbers het fascinerende schouwspel dat ‘De wereld gezien vanuit de lucht’ heet. Natuurlijk moet de drone dan wel voorzien zijn van een camera. De Dirkslandse Stef Robijn is zo’n droneliefhebber en hij vertelt daar graag over. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 27 januari 2017.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!