Dronepiloot Stef Robijn: “Vanuit de lucht ziet de wereld er heel anders uit!”

Artikel geplaatst op: 26-01-2017

DIRKSLAND – Drones. Voorheen zag je ze nooit. Je wist wel dat ze bestonden en dat ze veelal ingezet werden voor militaire- of spionagedoeleinden, maar verder bleef de drone een ver van ons bed fenomeen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar de laatste jaren is die afstand tot ons bed ’n stuk korter geworden. Of helemaal verdwenen zelfs. Want intussen heeft de drone ook op de particuliere markt z’n intrede gedaan en van lieverlee ontdekken daar steeds meer liefhebbers het fascinerende schouwspel dat ‘De wereld gezien vanuit de lucht’ heet. Natuurlijk moet de drone dan wel voorzien zijn van een camera. De Dirkslandse Stef Robijn is zo’n droneliefhebber en hij vertelt daar graag over. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 27 januari 2017.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!