Vakkanjer laat PM Mavo-leerlingen aan techniek snuffelen

Artikel geplaatst op: 25-01-2017

MIDDELHARNIS – Een levendig eindevenement was het afgelopen dinsdagavond op de Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits, toen daar de afsluiting was van het project Vakkanjer Explorer. Zo'n tachtig leerlingen van de in totaal drie mavo-3 klassen deden in teamverband aan het project mee. Aan hen was de creatieve taak om een zo goed of origineel mogelijk product te bedenken én te maken op het gebied van recycling of van zorg. Een praktisch techniekprogramma in wedstrijdvorm, in het kader van het vak Dienstverlening en Producten. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van vrijdag 27 januari 2017.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!