Voormalig eerste koetsier Koninklijke Stallen vestigt zich in Ouddorp

Artikel geplaatst op: 19-01-2017

OUDDORP – Eerste koetsier/instructeur van de Koninklijke Stallen. Koetsier van de Gouden Koets, koetsier tijdens de uitvaarten van Prins Bernhard en Prins Claus, koetsier tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Bijna 25 jaar lang leverde hij zo een bijdrage aan het Koninklijk ceremonieel: Edwin van der Graaf (47). Sinds 1 december jl. is hij professioneel instructeur in Ouddorp, op manege/paardrijschool ‘De Paardenhoeven’ aan de Hofdijksweg, voorheen Hippisch Centrum Oudorp. En mettertijd is het de bedoeling dat de voormalig koetsier van het Koningshuis met zijn gezin zich ook in Ouddorp of directe omgeving zal vestigen.

Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 20 januari.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!