Jacques Brunt spreekt op Mannendag Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 17-1-2017

OUDDORP – Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet: de eerste zaterdag in februari wordt de Mannendag Goeree-Overflakkee gehouden en wel op zaterdag 4 februari in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente aan de Dorpstienden.

De Mannendag wordt georganiseerd door het Mannencomité Goeree-Overflakkee. Dit comité bestaat uit mannen, afkomstig van verschillende kerkelijke achtergronden. Met het organiseren van deze dag wil men mannen zoveel mogelijk met elkaar in contact brengen rondom het Woord van God. Een spreker belicht een thema en verder is er veel ruimte voor ontmoeting tijdens de lunch. Het thema van de komende Mannendag op 4 februari is 'Leef!?' De dag bestaat uit een uitgebreid ochtendprogramma en een open middagprogramma. Spreker in het ochtendprogramma is Jacques Brunt. Hij is een bekend spreker, die ook regelmatig tijdens bijeenkomsten op het eiland spreekt. Hij zal het thema nader toelichten.

De zaal van het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente is open vanaf 8.45 uur. Het programma begint om 9.30 uur. De ochtend zal worden afgesloten met een gezamenlijke lunch. Na de lunch is iedereen vrij om te vertrekken, maar er kan ook in een ongedwongen sfeer nagepraat worden over het thema of er kunnen nieuwe contacten gelegd worden. Veel mannen beschouwen de Mannendag dan ook als een soort reünie. Deelname aan de Mannendag kost € 10,-, hierbij is de lunch inbegrepen. Mannen die de dag bij willen wonen kunnen zich opgeven via de website www.mcgo.nl of per e-mail: aanmelden@mcgo.nl. Het deelnamebedrag kan bij aankomst worden betaald.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!