Anouk Slockers regiokampioene turnen!

Artikel geplaatst op: 17-1-2017

STELLENDAM - Zaterdag 14 januari verschenen 10 KDO-Sport turnsters op de landelijke voorwedstrijden in Amsterdam. Bij de senioren deden de Stellendammers Sophie van Seters, Anouk Slockers en Eline Starink mee. Esmée de Nooijer startte haar wedstrijd sterk op vloer met ruime series. Op sprong en brug zette ze dit voort en eindigde als vijftiende van Zuid-Holland. Ika van de Pol en Charlize Klop hebben een enorme groei laten zien. Op brug behoorden ze tot de besten in hun categorie. Ika viel net buiten de prijzen en Charlize turnde zich naar het brons.

Bij de senioren derde divisie beten Deborah vd Wal, Xanne Nanuru en Anouk Slockers het spits af. Dit deden ze niet onverdienstelijk en drukten met hoge uitgangswaarden en goede oefeningen een stempel op de wedstrijd. Deborah behaalde een mooie vijfde plaats, Xanne won brons en Anouk werd beloond met goud! De volgende wedstrijd kwamen Elsa Fluks, Sophie van Seters en Aranka Looij in actie. Na een goede start op vloer en wisselende prestaties op de andere toestellen, bepaalde Aranka op balk de wedstrijd. Ze behaalde op dit toestel de hoogste score en won brons. Sophie greep net naast de medailles, ze werd vierde en Elsa eindigde op een keurige achtste plaats. Anouk, Xanne en Aranka bewezen, evenals tijdens de vorige voorwedstrijd, met hun podiumplekken dat ze zich met de top van de regio kunnen meten. Ook Deborah, Elsa en Sophie turnden goed. In de laatste ronde turnde Eline Starink tegelijkertijd haar wedstrijd bij de senioren eerste divisie. Ze werd veertiende.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!