Landbouwbedrijf Van der Velde steunt Roparun

Artikel geplaatst op: 17-1-2017

HERKINGEN - Landbouwbedrijf C.J. en J.C.J. van der Velde uit Herkingen overhandigde Roparun Team 287 van Rabobank Het Haringvliet een cheque ter waarde van 1.000 euro voor het goede doel. Een team medewerkers van Rabobank Het Haringvliet neemt deel aan de Roparun in het Pinksterweekend van zaterdag 3 juni tot maandag 5 juni. Naast de sportieve prestatie spannen de medewerkers zich in om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op 21 december vierde familie Van der Velde de 65e verjaardag van Cor van der Velde en werd de nieuw gebouwde werkplaats officieel geopend. De familie heeft de financiële giften van de gasten naar boven afgerond op 1.000 euro en beschikbaar gesteld aan de Roparun. De teamleden Jan Verhage en Joar van der Velde namen de cheque in ontvangst namens het gehele Rabobank team. Het team geeft aan erg blij te zijn met dit mooie gebaar.


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!