Vooraankondiging Snertwandeling

Artikel geplaatst op: 17-1-2017

MELISSANT - Ook dit jaar is er traditiegetrouw een snertwandeling in Melissant. De achtste editie is op zaterdag 11 februari. De organisatie van de Snertwandeling is in handen van gymvereniging Kwiek, samen met een groep enthousiaste vrijwilligers. Start en finish zijn in verenigingsgebouw Melishof, Binnenweg 61 te Melissant.

De organisatie heeft drie prachtige routes vastgesteld, deelnemers kunnen kiezen uit 7, 15 of 31 kilometer. De starttijden zijn voor 31 km tussen 08.00 en 09.00 uur. Voor 15 km tussen 09.00 en 10.00 uur en voor de 7 km tussen 10.00 en 12.00 uur. Na afloop wordt er bij de finish een kop snert geserveerd. De kosten voor deelname zijn: € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Inschrijven kan bij de start.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!