Infoavond Fiets voor een Huis 2017

Artikel geplaatst op: 16-01-2017

MIDDELHARNIS – Dit jaar, op zaterdag 9 september, zal voor de laatste keer het evenement ‘Fiets voor een Huis’ worden gehouden. Evenals vorig jaar zal de berg Galibier in Frankrijk worden bedwongen, hetzij lopend, hetzij fietsend. Als voorbereiding op dit gebeuren zal op dinsdag 24 januari een infoavond worden georganiseerd in het Multicenter bij Bouwcenter Esselink Industrieweg 31 te Middelharnis. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Tijdens de avond zal een terugblik worden gegeven en een filmpje worden vertoond van de sportieve prestaties van vorig jaar. Daarnaast zal een aantal praktische tips voor deelname in 2017 worden gegeven en is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.Van de deelnemers wordt verwacht dat ze elk minimaal € 1.000 aan sponsorgeld meebrengen. Vorig jaar waren er 32 deelnemers van de Esselink Groep die lopend of fietsend de bergtop haalden. Ze brachten geld bijeen voor de bouw van in totaal 68 huizen in Bangladesh. Dat is ieder jaar opnieuw het doel: het voor mensen in Bangladesh mogelijk maken een eigen huis te bouwen en zo hun woon- en leefomstandigheden aanzienlijk te verbeteren.De organisatie van ‘Fiets voor een Huis’ heeft besloten dat het dit jaar de laatste keer is om dit evenement in Valloire te laten plaatvinden. Dat betekent dus dat het de laatste mogelijkheid wordt om in Frankrijk aan dit evenement deel te nemen.Heeft u belangstelling of wilt u er meer van weten, dan bent u hartelijk welkom op de infoavond van dinsdag 24 januari. Het wordt op prijs gesteld als zich vooraf even opgeeft. Dat kan door een mail te sturen naar a.dekker@esselink.nl, of door te bellen naar T.C. van Dieren, tel. 0187 483537 of 06 51159323.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!