‘Verbeter het milieu, begin bij jezelf!’

Artikel geplaatst op: 12-01-2017

DIRKSLAND – ‘Verbeter het milieu, begin bij jezelf!’. Die slogan vormde de achtergrond van de gastles over (zwerf)afval die gisteren, donderdag 12 januari, werd gegeven op o.b.s. ‘De Inktvis’ in Dirksland. Namens Stichting Milieu Dichterbij verzorgde Rob van der Drift die dag een gastles op school. En ook wethouder Daan Markwat was ervoor naar de schoolklas gekomen, van groep 5, zo belangrijk vindt hij ’t dat de kinderen nú al bewust bezig leren zijn met de zorg voor het milieu. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 13 januari.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!