‘Verbeter het milieu, begin bij jezelf!’

Artikel geplaatst op: 12-01-2017

DIRKSLAND – ‘Verbeter het milieu, begin bij jezelf!’. Die slogan vormde de achtergrond van de gastles over (zwerf)afval die gisteren, donderdag 12 januari, werd gegeven op o.b.s. ‘De Inktvis’ in Dirksland. Namens Stichting Milieu Dichterbij verzorgde Rob van der Drift die dag een gastles op school. En ook wethouder Daan Markwat was ervoor naar de schoolklas gekomen, van groep 5, zo belangrijk vindt hij ’t dat de kinderen nú al bewust bezig leren zijn met de zorg voor het milieu. Lees het volledige artikel in onze (abonnee-)editie van a.s. vrijdag 13 januari.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!