Open dag brandweerkazerne

Artikel geplaatst op: 10-1-2017

SOMMELSDIJK - Zaterdag 21 januari is er een open dag bij de nieuwe brandweerkazerne, die zit nu onder hetzelfde dak als het politiebureau van Sommelsdijk. De activiteiten zijn van 10.00 – 12.00 en van 13.00 – 15.00 uur.

Alle belangstellenden worden uitgenodigd om het gebouw te bezichtigen. Tijdens deze dag is zowel de politie als de brandweer met diverse voertuigen aanwezig zijn. Er worden verschillende demonstraties gegeven en ook Veilig Leven, buurtpreventie en GO alert zullen acte de présénce geven. Dat zijn organisaties die vragen kunnen beantwoorden over de veiligheid in en rondom huis. De officiële opening van het gebouw is op vrijdag 20 januari.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!