Speelplaats voor De Nieuwe Gooye

Artikel geplaatst op: 3-1-2017

DIRKSLAND - Woonwijk De Nieuwe Gooye is inmiddels uitgegroeid tot een mooie en omvangrijke woonwijk waar veel jonge gezinnen met plezier wonen. Er ontbrak echter nog een leuke speelplaats voor de kinderen in de buurt. Om de buurt helemaal compleet te maken is er een speeltuin gerealiseerd op de hoek van de Beukenlaan. Op 21 december is de nieuwe speeltuin officieel geopend door een van de buurtkinderen. Onder het genot van warme chocolademelk en wat lekkers hebben de kinderen meteen gebruik gemaakt van de speeltoestellen. De verkoop van de nieuwe fase Oostvleugel is ook onlangs van start gegaan. Voor meer informatie en de nog beschikbare woningen www.denieuwegooye.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!