Speelplaats voor De Nieuwe Gooye

Artikel geplaatst op: 3-1-2017

DIRKSLAND - Woonwijk De Nieuwe Gooye is inmiddels uitgegroeid tot een mooie en omvangrijke woonwijk waar veel jonge gezinnen met plezier wonen. Er ontbrak echter nog een leuke speelplaats voor de kinderen in de buurt. Om de buurt helemaal compleet te maken is er een speeltuin gerealiseerd op de hoek van de Beukenlaan. Op 21 december is de nieuwe speeltuin officieel geopend door een van de buurtkinderen. Onder het genot van warme chocolademelk en wat lekkers hebben de kinderen meteen gebruik gemaakt van de speeltoestellen. De verkoop van de nieuwe fase Oostvleugel is ook onlangs van start gegaan. Voor meer informatie en de nog beschikbare woningen www.denieuwegooye.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!