Nieuwjaarsconcert

Artikel geplaatst op: 2-1-2017

NIEUWE-TONGE - Die Grevelinger Musikanten geven op zaterdag 7 januari een nieuwjaarsconcert. Ieder jaar wordt er een andere vereniging uitgenodigd voor het concert. Dit jaar is de Chaamer Kapel uit Chaam bereidt gevonden om als gastorkest op te treden.

De Chaamer Kapel is een blaaskapel bestaande uit c.a. 20 muzikanten, hoofdzakelijk van harmonie St. Cecilia Chaam. De kapel staat onder leiding van Manuel de Wijs uit Breda. Het repertoire is zeer afwisselend van Egerländer muziek t/m Bert Kämpfert en James Last. De voornaamste doelstelling is om samen gezellig, serieus en op goed niveau te musiceren. Het orkest verzorgt jaarlijks 4 à 5 optredens in binnen- en buitenland.

Bezoekers worden verwelkomd met een glaasje glühwein. Het concert start om 20.00 uur in Ons Dorpshuis, Korteweegje 14 in Nieuwe-Tonge. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Bij het verlaten van de zaal kunnen bezoekers een vrijwillige bijdrage doen in de koffer, voor de bestrijding van de kosten.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!